АВТОРИ И ПУБЛИКАЦИИ
Anna Tzvetkova (Montreal, Canada)


Анна Цветкова е професионален литератор, редактор и преводач. Обожава пътешествията и градинарството. Автор е на книгите: Пътувай с мен, Сърце от камък и Контрасти. Книгите могат да се закупят на личния емейл на Ани - annatzvetkova39@gmail.com, в църквата Св.Иван Рилски - Монреал и книжарница Хеликон - София. Книгите й са изпълнени с лични оценки, живи, динамични, подобни на планински бързей. Наситени са с фактология и хумор. Четат се на един дъх.
Всички статии

MaGI


Магда Г.Илиева е инженер по техническа кибернетика и има дългогодишна практика като програмист. Интересува се от разбиране мощта на софтуерната еволюция и прилага тази мощ в решаването на реални проблеми.
Всички статии

Георги Вълков (Georgi Valkov)


Георги Вълков е инженер по пристанищно строителство. Получил е магистърска и докторска степени в Санкт Петербург. Специализирал в Япония. Работил е последователно в БАН, държавни и частни компании в България, Украйна и Канада. Познава добре Запада (Канада) и Изтока (Русия и Украйна) и пише по въпроси, които смята, че не се познават, представят или интерпретират вярно пред общественото мнение.
Всички статии

Дарина Рангелова


Дарина Рангелова (Дара) живее със семейството си в HuntsVille Ontario. Има три деца. Създател е на блога Expat Bulgarian Mum. Пише прекрасно, забавно, интересно. Темите са за обикновените неща от живота - семейството, децата, възпитанието. Прави чудесен паралел между българската и канадска култури.
Дара е създател и на FB групата Многоезични деца. Целта е да се обменят опит, информация и материали за домашно обучение по български език.
Всички статии

Марияна Михова (Montreal, Canada)


Марияна Михова е завършила литература в Софийския университет. Работила е като учителка в частно софийско училище, преди да емигрира в Канада. От много години работи като агент недвижими имоти в Монреал, където се е утвърдила като един от най-търсените и успешни брокери.
Всички статии

Октавиан Тока (Oktavian Toka)


Октавиан Тока е студент в Universite de Montreal. Специалност био-химия. Мечтае да стане доктор. Обича фотографията, спорта и пътуването. В свободното си време работи като спасител-инструктор по плуване.
Всички статии

Руми Симова (New Zealand)


Руми Симова е родена в гр. Варна. Живее със семейството си в Нова Зеландия. Патриотка e. Обича да чете, да контактува с всякакви хора. По професия e техник КИПиА, a по призвание - поет. Нейни са стихосбирките: Любовна лирика, По пътя, Друга поезия, На ръба на света. И романа: Дневникът на една брюнетка
Всички статии

Славка Диманова


Славка Диманова е начална учителка с 45 години трудов стаж. Обича да разказва, знае и помни историите на всички хора в родното си село Шехово, сгушено в Котелския Балкан. Пише истории и разкази за родното си село.
Всички статии

Станислав L.M.


Станислав L.M. има бакалаварска степен по "Mениджмънт и психология" от McGill-Montreal. Обича да комуникира с хората, да ги разбира и да им помага. Влекат го чуждите езици, пътуването, музиката, литературата и природата. Работи като Human Resource, бизнес аналист и маркетинг.
Всички статии

Юлия и Стефан Бозукови


Юлия и Стефан Бoзукови живеят в Канада - Монреал, с двете си деца. Юлия има магистърска степен по математика и информатика от СУ-София, а Стефан е инженер-механик от военното училище във В.Търново. Освен с професиите, за които са учили, двамата се занимават с алтернативно лечение. Юлия е обучен специалист по хомеопатия, а Стефан - по боуен терапия. Отдават голямо значение на природните методи за поддържане и възстановяване на здравето. Обичат да пътуват и използват пътуванията за професионален опит и познания по хомеопатия. Имат богат и информативен сайт: http://www.homeo-rei-bow.com/
Всички статии


Календар на традиционните български празници
CalendarBase Calendar
Август 2021
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
           
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
         

Copyright © 2008 BIZIMI Center. Home | Mission | Link to Us | Submit / Update advertisement